jeffN

About

Username
jeffN
Joined
Visits
62
Last Active
Roles
Member

Comments

  • Okay, thanks for the update. Jeff
  • Admin, v5.9 continues to be working well. No backup tasks have been lost. V6.0 is out. Have the lost backup tasks been addressed in these versions? I was using Win10 build 1909 and just updated to build 2004. Best, Jeff
  • Admin, v5.9 working ok so far. I have not lost the backup tasks on the one computer that was having problems. I will continue to monitor and can use the xml file restore if needed. Jeff
  • Thanks for the tip and I will restore a backup xml file should I lose the tasks again. Hope you are making progress with a permanent fix. Jeff
  • Yes Admin. Special v5.7 was unable to perform any backups since installed because it could not detect the partitions and returned an error message. Also trying to create a new backup, the select disk screen screen was blank, not showing any partitio…
  • Admin, turns out that special server/workstation version 5.7 had a different bug not allowing backups since installing. It could not find the volumes to backup. I even uninstalled deleted the sys files and tried to reinstall the special version, rec…
  • Thanks for the info Admin. I have been running the test version v5.7 you provided since August 1 on the pc that was seeing the problem and so far I have not lost the automated backup tasks. Will keep running into Sept. I hope this helps to provide a…
  • Admin, I have been running the version provided in the link that you copied, it says "Server Version 5.7".  It seems to be working without loss of backup tasks. However, I did not follow the uninstall procedure correctly, I did not remove those .sys…
  • Admin, An update. Special version v5.7 workstation has been running without loss of backup tasks since July 30. My other machines are using v5.9 and they seem to be working fine. Will keep monitoring. Jeff
  • Admin, I have been running v5.8 pro and been ok so far. As you requested, I just installed the special version v5.7 workstation (not v5.8) you provided via the link. I will run in over the next few weeks and let you know. Jeff
  • Admin, My apologies as I never tried the special version you sent to me. Just to report that I was still seeing the issue of all backup tasks disappearing with ABPro v5.7 on one of my systems.  Just updated that one to v5.8. Could it have something…
  • Admin, no BSOD issues but still having this issue. I have changed the windows 10 system update schedule to exclude times when I'm doing backups. Maybe the system was rebooting during scheduled backups? 
  • Thanks Admin for the reply. I read the other thread but I am not sure how this applies to the issue described here? I don't have error messages or BSOD, it's just the the automated backup jobs will occasionally disappear from the Backupper interface…
  • Wow, this bug is killing the reliability of automated backups! Carefully created automated backup jobs disappearing on several machines using Win10 since January 2020. Using latest version of Backupper. No warning, the console shows the jobs are gon…
  • Since converting my system drives to GPT/EFI I have not seen the 4104 error when checking images. I wonder if this bug relates only to MBR drives? Jeff
  • Yes it does seem like the 4104 reported erroe is a bug since the backups complete every time and the disk restore worked perfectly. Aside from this small bug, Backupper and Partition Assistant are life savers. Converted a few MBR system drives to G…
  • Yes, I did a system restore using WinPE. Despite the 4104 error message the restore worked perfectly. This would suggest that the 4104 error message is a false positive?
  • Thanks for the link, Admin. I have tried all the suggestions but still see the error at about 80% into the scan. Interesting but on one pc I can perform a clean backup on a local HD most of the time but it seems that the backup on a network drive fr…
  • I deleted all backup jobs and files, reinstalled Backupper v5.2, rebooted computer and created new full disk backup jobs. For the moment the backups now appear valid without and error messages including 4104. I am not sure how this could fix the pro…
  • The partitions are good. Still seeing error 4014.
  • Could the 4104 error have something to do with WinRE? On the computer where WinRE is within the C: partition i do not see the error message. The computers reporting error code 4014 WinRE has its own separate partition and the end of the drive. I can…
  • Seems to be working with new product update. Installed Backupper Pro 4.5.1, Deleted the old backup job and images. Created a new full backup/full backup scheme and older backups are now deleting themselves as scheduled. Will continue to monitor. Tha…
  • Thanks Flyer. Yes the settings are tricky and I have tried many of them. I only do full backups, not incremental or differential. It would be easy to write a simple batch file to delete older full backup files, but there appears to be a bug in the b…
  • Well it would be great if the developers could acknowledge there is a bug in the backup scheme module and they are working to fix it?
  • I am also having disk space management issues, see this thread: http://www.aomeitech.com/forum/discussion/5124/aomei-backupper-pro-full-backup-scheme-will-not-delete-older-full-backups#latest
  • Yes I sent log files a while back and there was still no resolution. I am happy to send log files again but I am seeing the same behavior on two different Win10 machines.
  • The backup location is a second local HD on each of the PCs, not NAS. Could it have something to do with the windows task service or built in task service. I am set to build in service and can switch to windows?