Backup fails, but message says "successful"

2

Comments

  • I will do so when it fails next time.

  • edited January 31

    Now it failed again, and here is the screenshot:

    imageAomei2.jpg

    What else can I do?

  • Here is another screenshot.

    Backupper tells it made the last backup at 15:29.

    In the Explorer window, there is nothing like that.

    And yes, the Explorer window is refreshed and sorted right.

    imageAomei3.jpg


  • edited February 1

    The backup source is drive: Q?

  • "The backup source is drive: Q?"
    Yes, you have seen it right in the screenshot.

    I wonder why you have to ask...image


    But the same failure happens with C drive as well.


    I would highly appreciate if we come back to the problem.
    Instead of letting me only take screenshots and asking what's clearly visible.

    Thank you for this.


  • Can we arrange a screen share to better analyze the problem?

  • edited February 2

    That's a good idea!
    I rebooted the PC yesterday, so for some (unpredicatble) time it will not fail.
    But when it fails again - it will fill sooner or later - I'll come back to you immediately.
    I'm in GMT+1.

  • How can I reach you in that case?

    I don't like to publish my contact data in public...

  • edited February 6

    Now it happened again, and you want to have a look at my screen.

    Sent a mail to support.

     

    Please
    as soon as possible, I can’t take the risk of having no backup for too long.

    It's 17:00 GMT+1 now.

Sign In or Register to comment.